2014-06-16 / 10:21:02
EMBEDDED IN: Allmänt

Selena blir varnad av sin familj och vänner

 
 
Selena känner att hon bör skydda Justin

Selena Gomez har blivit varnad av sin familj och vänner för att bo långt borta från ex-pojkvän Justin Bieber efter hans rasism skandal, har inre källor hävdat.


Trots att Selena vill tydligen att vara där för henne berömd ex, är människor runt omkring henne försöker övertyga henne att skära av alla band och inte förknippas med honom.

Paret har haft en på-igen, off-again relation med Selena nyligen är kopplat till One Direction stjärnan Niall Horan, men detta kan vara den punkt som Selena gör slutligen beslutet att hålla sig borta från Justin en gång för alla.

En källa berättade HollywoodLife.com: "Selena känns alltid att hon skulle skydda Justin, och så länge han fortsätter att få problem, kommer hon att fortsätta att må dåligt för honom och vill göra något för att hjälpa."

De tillade att Selena väljer att stödja Justin är "precis vad hennes familj och vänner inte vill att hon ska göra," och att Selena är att hitta sig själv i konflikt.

Källan fortsatte: "De vill ha henne så långt borta från Justin som möjligt för henne att göra en identitet för sig själv som inte involverar honom. Selena s hanterare gör allt de kan tänka på för att få Justin ur hennes sinne, men det är en enorm pågående arbete och en nästan omöjlig bedrift. "

Justin också tydligen har en cameo i Selena nya film beter sig illa. Den tonåring stjärnan visas bli trampad till en fängelsecell, och är bara synlig för en bråkdels sekund.

Ändå förväntar sig inte att se en gemensam press turné någon gång snart
 
 
Detta är bara ett rykte som går! Källa-Entertainment Wise
 
-Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0