2014-05-25 / 15:21:00
EMBEDDED IN: Allmänt

Selena dumpar Justin?

Selena Gomez har enligt uppgift dumpat Justin Bieber igen eftersom hon kände att han började bli för nära deras gemensamme vän Kylie Jenner .

 

Selena som sågs gosa upp till Justin på Coachella Valley Music and Arts Festival tidigare denna månad - sägs ha blivit rasande av Justins närhet till Kylie , trots att de umgås i grupp , tillsammans med Kylie syster Kendall , vid den kaliforniska händelsen .

 

En källa säger : " Selena är övertygad om något har gått på mellan Justin och Kylie . " På Coachella de såg ut att vara på rätt spår igen . Selena hängde med Kylie också och de beter sig som bästa vänner . " Sedan hörde hon saker om Justin och Kylie och kände sig helt förrådd . Hon gick bärsärk och kallade det hela igen . "

 

Selena sägs vara " övervinna " med svartsjuka och har unfollowed de Jenner systrar på Instagram och raderade alla hennes bilder med paret . Men vänner tror att hon är att kanalisera sina känslor på fel ställe och vill att hon ska fokusera på att klippa Justin ur hennes liv .

 

Källan läggs till The Sun : " Selena är i en riktigt dålig plats just nu - hon är på kanten och nu övervinnas med svartsjuka . " Hon måste verkligen tvätta händerna av Justin för gott . " Det har nyligen hävdat att vänner är oroliga för Selena - vars genomgick en kort snålhet i rehab i januari som de tror att hon beter sig " som en annan person " när hon är med " Skönhet och en beat ' stjärna och de tror inte att hon skulle ha återupptagit sitt treåriga på / av romantik igen .

 

En källa säger : " Selena är nu agerar lite hjärntvättad och inte utmana en sak Justin säger . Det fanns en tid för inte så länge sedan där de slåss och grälar om deras förhållande , men nu är hon som en robot och helt i sin träl . " Vad han gjorde för att hålla henne från att gå vidare från relationen fungerade lite för bra , för det är som om hon är en helt annan person . "

Text översatt på google translate!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0