2013-06-09 / 08:38:27
EMBEDDED IN: Allmänt

Selena festar med vänner efter Justin Bieber Breakup

Jag översatte texten själv, källa om ni kopierar!

......................................................................................................

Selena Gomez är en smart tjej. I kölvattnet av hennes break up med Justin Bieber, undvek Selena att vara nedstämd och i stället så sjunger hon och två av hennes vänner karaoke! Sjöng hon en Break Up låt?

Selena Gomez sjunger karaoke

Selena, 20, och två vänner heter Jivanta Roberts och Darnell Applings träffades den 5 juni på Dimples karaoke bar för att fira Darnell födelsedag, och det såg ut som om de hade en fantastisk tid! Selena såg verkligen söt ut i en blommig topp och nörd glasögon, och hon ser inte ledsen över det faktum att hon och Justin inte är tillsammans längre. Kanske Selena sjöng en av hennes BFF Taylor Swift episka bryta upp hymner som "I Knew You Were Trouble" eller "We are never ever getting back together"

Justin Bieber & Selena Gomez gör slut igen

Den 4 juni avslöjade HollywoodLife.com att Biebs och Selena bröts upp ännu en gång: "De är inte tillsammans just nu," säger en källa. "De är bara vänner. De är alltid på och av. "På frågan om Justin redan ansluter med andra tjejer nu när han är på paus från Selena, en källa nära Justin sade," Han gör sin grej, han är lågmäld. Han är tyst om det. "Och medan Selena har sjungit karaoke, har Justin varit på strippklubbar! Justin sågs ute i Miami den 2 juni festa med massor av söta flickor på Wonderland, en Miami strippklubb, klockan 06:00. "Ja, massor av tjejer håll på att flirta med honom eller åtminstone försökt flirta med honom," ett ögonvittne berättade för HollywoodLife.com exklusivt. "Han verkade ganska nöjd."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0